Kartoitukset

 

Teemme ilmanvaihtojärjestelmiin puhtaus- ja mineraalivillakartoituksia.

 Puhtauskartoituksissa kuvaamme ilmanvaihtokanavistoa, ja teemme asiakkaalle laadukkaan raportin, josta ilmenee selkeästi ilmanvaihtokanaviston puhtaus ottamistamme valokuvista. Valokuvien yhteyteen laitamme visuaalisen taulukon, johon verrattaessa on helppo päätellä kanavistossa olevan lian määrä. Teemme myös arvion puhdistusajasta sekä sen kustannuksista.

Mineraalivillakartoituksissa käymme läpi koko ilmanvaihtojärjestelmän. Ilmanvaihdon yhteydessä mineraalivillaa on käytetty äänieristeenä ilmanvaihtokoneissa, kanavistojen äänenvaimentimissa ja päätelaitteissa. Teemme selkeän kuvallisen raportin, josta ilmenee mineraalivillan käytön laajuus sekä korjaustoimenpide-ehdotus ja kustannukset. Samassa yhteydessä on suositeltavaa tehdä myös ilmanvaihtokanavien puhdistus, jotta päästään eroon kaikista IV-järjestelmässä olevista kuiduista.

 

Kuinka äänieristemateriaalit uusitaan?

Puramme vanhan mineraalivillat pois, puhdistamme pinnat huolellisesti ja korvaamme vanhat eristeet laminoidulla polyesterieristeellä (Acutec).

 

Onko äänieristemateriaalien uusimisremontista haittaa asiakkaalle?

Remontin ajaksi ilmanvaihto täytyy pysäyttää, jotta purkaessa mineraalivillakuidut eivät pääse kanavistoon. Asiakkaan kanssa voidaan aikatauluttaa työ siten, että siitä koituu mahdollisimman vähän haittaa.

OTA YHTEYTTÄ:

Keski-Suomen Puhdas Ilma Oy

Sekametsä 19 A 2 , 40270 Jyväskylä

info@ks-puhdasilma.fi

044-9708589